Vacature modelleur (m/v) Ben jij onze nieuwe tekenaar - modelleur?

Wij zoeken een TEKENAAR - MODELLEUR (M/V)

Het tot in de puntjes engineeren en bouwen van een echt werkend BIM model voor villa’s en luxe cataloguswoningen is helemaal jouw ding. Wil jij de bouw van onze modellen en het Goldewijk BIM systeem op je nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Goldewijk zoekt échte vakmensen die bouwen aan kwaliteit. Wij zijn een klein en slagvaardig bedrijf met hoge ambities. Innoveren zit ons in de genen.

Wij ontwikkelen op dit moment een nieuwe serie cataloguswoningen van hoog niveau. Deze serie van 10 woningen is in veel maten en woonstijlen verkrijgbaar. Met daarbij veel opties, meerdere soorten energie- en uitrustingspakketten willen wij een volledig slim BIM model realiseren. Ons BIM bouwen wij met behulp van Archicad en een HUB.  De kracht van de HUB is dat de kerndata een structuur bieden voor informatie-deling en informatie-zekerheid. Deze kerndata kunnen altijd weer gewijzigd en verrijkt worden met nieuwe data. De koppeling van deze data uit en aan onze woningmodellen maakt informatie inzichtelijk en praktisch toepasbaar.

Jij gaat deze structuur mee inrichten en bouwen. Hierin ben je verantwoordelijk voor de innovatie en integratie van de modellen. Daarbij voer jij al de tekenwerken uit die behoren bij vergunningen tot en met uitvoeringstekeningen. En organiseer je direct ook de tekencontrole in BIM. Je wordt hierin ondersteund door een HUB-expert, onze eigen architect, twee projectcoördinatoren en het management van Goldewijk.

Wij zoeken jou! 

Bij Goldewijk zijn we op zoek naar een kien mens, die het modelleren op een hoger plan tilt. Bekijk direct of jij je herkent in onderstaand functieprofiel. 

Functieprofiel 

 • Heb je een brede ervaring in het (mee) ontwikkelen van een slim BIM systeem voor woningbouw?
 • Zit continu verbeteren en slimmer uitwerken in jouw manier van werken?
 • Loop je niet weg als er gewoon werk aan de winkel is?
 • Kun je, onder leiding van de bedrijfseigenaar van Goldewijk zelfstandig werken?
 • Heb je een HBO opleiding bouwkunde afgerond en ben je praktisch ingesteld?
 • Kun je goed werken met de computer en heeft BIM en slim bouwen je echte interesse?
 • Heb je een goede arbeidsmentaliteit?
   

Meer over Goldewijk 

Goldewijk is opgericht in 1855. Door onze innovatieve aanpak zijn wij altijd trendsetter in de bouw geweest. Zo waren wij de eerste woningbouwer in Nederland met cataloguswoningen, woonmagazines, woonstijlen en een online configurator voor het samenstellen van je huis. Per jaar bouwen wij tientallen vrijstaande en luxe twee-onder-een-kapwoningen door heel Nederland. Dit doen wij volgens een uitgekiend en traditioneel bouwsysteem. Bij Goldewijk draait het om stijlvol woonplezier. Wij staan garant voor kwaliteit en stipte aanpak in het nakomen van afspraken. 

Wat wij jou bieden 

Als familiebedrijf zijn wij erg loyaal aan onze medewerkers. Je bent bij ons dus ook verzekerd van: 

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Arbeidscontract in onze eigen architectuurstudio
 • Een uitdagende en zelfstandige functie.
 • Werken in een vast, enthousiast team.
 • Werklocatie in Almere.
 • Opleiding en trainingen.
 • Prettige werksfeer. 
   

Interesse? Neem contact op

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met​ Richard de Moel (eigenaar van Goldewijk) via telefoonnummer 06 44 22 60 24. ​Direct solliciteren? Mail je CV naar info@goldewijk.nl t.a.v. Richard de Moel. Ook kun  je direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen!

Solliciteer direct online!
Naam *
E-mailadres *
Bericht
Upload hier je CV