BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Nieuwemeerdijk 7 - Badhoevedorp

Vorige
Volgende

Twee onder een kap villa 

Op zoek naar een centraal gelegen locatie om te wonen? Denk dan eens aan Badhoevedorp. Binnenkort realiseren we bij Goldewijk grote twee onder een kap villa's aan de Nieuwemeerdijk in Badhoevedorp. 

Meer weten? Neem direct contact op ►

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen Modellen

Grote twee onder een kap villa

Deze riante twee-onder-een kapwoning in Badhoeverdorp aan het water wordt nog gebouwd en zal gereed zijn in 2021. Deze woning is ideaal voor mensen die niet alleen dichtbij de natuur maar ook bij Schiphol, Haarlem, Amsterdam en Amstelveen willen wonen. 

Indeling

De ruime woning bestaat uit vier verdiepingen: 

  • Souterrain: Wordt een ruimte en heeft toegang naar de tuin (12m diep en 7,5m breed). 
  • Begane grond: Hal, separaat toilet, ruime woonkamer met een open keuken en dakterras. 
  • Eerste verdieping: Hal. twee ruime slaapkamers en een badkamer. 
  • Tweede verdieping: Hal, twee ruime slaapkamer en mogelijkheid tot tweede badkamer. 

De voortuin (inclusief parkeren) is 5 meter diep. 

Omgeving  

De woning in Badhoeverdorp heeft vrij uitzicht en ligt op een prachtige locatie aan de dijk met een steiger voor de deur. Centraal gelegen onder de rook van Amsterdam, dicht bij uitvalswegen (A4, A5, A9, A10), Schiphol binnen 10 minuten bereikbaar, vaarwater met open verbinding naar het IJsselmeer / Noordzee / Westeinder en met het openbaar vervoer binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. Parkeermogelijkheid op eigen terrein. Natuur en recreatie op loopafstand (Amsterdamse bos aan de overkant van de Ringvaart en strand/watersport bij de Nieuwe Meer). 

Bijzondere grondsituatie/eigendom 

De woning is gelegen op opstalgrond, eigendom van Hoogheemraadschap van Rijnland. Het opstal is per 1 juni 1990 uitgegeven. De duur van het recht is eeuwigdurend. De jaarlijkse vergoeding is thans € 630 per jaar. Het is voor de koper een mogelijkheid om het bloot eigendom te verkrijgen van de grond. De kosten voor de eventuele afkoop € 42.000 en zijn voor rekening van de koper.  

Er bestaat de mogelijkheid de steiger aan de Ringvaart gelegen voor het perceel te huren. De steiger is circa 7,5 meter en de huurkosten zijn circa € 190 per jaar. Huurovereenkomst is aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid de steiger te kopen, kosten ongeveer € 2.000 inclusief notariskosten. 

Bijzonderheden 

  • Sanitair is stelpost van € 7.000,-- gereserveerd in aanneemovereenkomst 
  • Wordt opgeleverd zonder keuken, aansluitingen aanwezig 
  • Technische omschrijving aanwezig

 

Heeft Badhoeverdorp jouw interesse gewekt?

Benieuwd naar de mogelijkheden in Badhoeverdorp? Bij Goldewijk ondersteunen we je graag bij de realisatie van jouw droomvilla. Door onze velen jaren ervaring zijn we een toonangevende aannemer in de regio Almere. Jouw woonwensen gecombineerd met onze focus op vernieuwing en de toepassing van de nieuwste innovaties zorgen ervoor dat we jouw droomhuis realiseren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Vraag de brochure aan