BOUWKAVELS Kies de plek en woning van jouw dromen
Terug naar projecten

Griftdijk - Nijmegen

Vorige
Volgende

Midden in de prachtige natuur wordt een unieke groene woonlocatie ontwikkeld. Op deze plek werd historie geschreven tijdens operatie Market Garden. 
De nieuw te bouwen vrijstaande woning van circa 529m³ en met een woonoppervlakte van 176m². De woning is gelegen op een zeer ruim perceel van ruim 850m²

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen Modellen

Luxe wonen aan de Griftdijk in Nijmegen

De woning wordt gebouwd conform de nieuwste eisen en kan worden aangesloten op stadswarmte, glasvezel en kabeltv. En natuurlijk heeft u hier nog een grote keuzevrijheid. De woning is voorzien van een ruime woonkamer en een open keuken. Naast de keuken is een praktische bijkeuken aanwezig met toilet en technische ruimte. 

Verder beschikt de woning over drie ruime slaapkamers. Naast de badkamer is er ook een apart 2e toilet op de eerste verdieping aanwezig. 

Dankzij de vele raampartijen met o.a. dubbele tuindeuren naar de achtertuin is er veel daglicht aanwezig in de woning wat het woongenot en het contact met het ruime perceel zeker ten goede komt. 

Daarnaast maakt de locatie het extra aantrekkelijk doordat alle voorzieningen al op korte afstand bereikbaar zijn. Even te voet boodschappen doen of wandel lekker naar de Waal. Maar ook devbasisschool, tandarts, dierenarts en polikliniek zijn al op enkele minuten lopen bereikbaar. Naast diverse winkels en speciaalzaken zijn er in de buurt ook diverse cafés met terrassen en een bioscoop gevestigd. De A15 zorgt voor een uitstekende verbinding richting o.a. Arnhem, Tiel en Den Bosch.