Kant en klaar huis bouwen Sneller & tot wel 30% goedkoper bouwen

Nieuwbouw in Almere

Een nieuwbouwhuis laten bouwen in Almere of omstreken? Goldewijk kan je helpen met de bouw en het ontwerp van jouw nieuwe droomhuis. Stijlvol woonplezier is het uitgangspunt van onze ontwerpen. We bieden verassend veel mogelijkheden en voor iedereen een passende woonstijl.

Nieuwbouwprojecten en bouwkavels

Ben je op zoek naar een bouwkavel in Almere? Bekijk hier ons actuele aanbod van nieuwbouwprojecten en kies de perfecte plek voor jouw woning. Wij helpen je graag van a tot z met de realisatie.

Catalogusbouw

Goldewijk staat bekend om de flexibele catalogusbouw.  Met catalogusbouw kunnen de bouwtijd en de kosten van jouw nieuwbouwhuis in Almere sterk gereduceerd worden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn en direct inzicht in het kostenplaatje? Met de Huis Configurator stel je gemakkelijk zelf een huis samen, geheel naar eigen smaak. Kies uit 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten.

Stijlvol wonen in Almere en omgeving 

Bij Goldewijk bouwen we woningen in diverse bouwstijlen, ook in Almere en omgeving. Ben je op zoek naar een moderne stijl? Kies dan voor de Urban optie. Liever een landelijk huis? Dan is de stijl Sense, gebaseerd op Scandinavische huizen, iets voor jou. Per woonstijl zijn karakteristieke elementen gedefinieerd, voor zowel het interieur als het exterieur van de woning. 

Nieuwbouw in Almere door bouwbedrijf Goldewijk

Goldewijk in Almere

Het kantoor van Goldewijk vind je op een centrale locatie in Nederland, namelijk in Almere. Je bent van harte welkom op ons kantoor om bijvoorbeeld de mogelijkheden tot nieuwbouw in Almere met ons te bespreken. Ons werkgebied beperkt zich niet tot de randstad; met een kantoor in Doetinchem zijn we ook in het oosten van het land vertegenwoordigd. 

Voordelen van nieuwbouw in Almere

Kies je voor een nieuwbouw woning in Almere, dan kies je voor modern wonen in een inspirerende omgeving. Ook heeft een nieuwbouw woning vele voordelen ten opzichte van een bestaande woning. Alles is nieuw, wat betekent dat je het zelf voor het kiezen hebt. Zo kan je zelf bepalen hoe het exterieur en het interieur er uit komen te zien, welke materialen er gebruikt worden en hoe energiezuinig de woning wordt. 

Neem contact op

Heb je een kavel in Almere en omstreken op het oog maar nog geen aannemer? Bij Goldewijk kunnen we alles uit handen nemen; van het ontwerp tot de vergunning tot de uiteindelijke realisatie. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag onze brochure aan of maak direct vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Neem contact op