Kant en klaar huis bouwen Sneller & tot wel 30% goedkoper bouwen

Nieuwbouw in Almere

Op zoek naar een geschikte aannemer voor nieuwbouw in Almere en omstreken? Een bouwbedrijf met bewezen kwaliteit, dat ook nog eens gevestigd is in Almere? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk aan het juiste adres! 

Goldewijk nieuwbouw in Almere

Ben je op zoek naar een nieuwbouw project in Almere? Bekijk hier het actuele aanbod nieuwbouwprojecten van Goldewijk.

Goldewijk staat bekend om de flexibele catalogusbouw, zeer geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw in Almere. Door gebruik te maken van de Huis Configurator stel je helemaal zelf een huis samen, geheel naar eigen smaak. Er is keuze uit 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten. Een prachtig nieuwbouwhuis in Almere bijvoorbeeld? Met onze configurator vindt iedereen zijn of haar droomhuis! 

Voordelen van nieuwbouw in Almere

Kies je voor een nieuwbouw woning in Almere, dan kies je voor modern wonen in een inspirerende omgeving. Ook heeft een nieuwbouw woning vele voordelen ten opzichte van een bestaande woning. Alles is nieuw, wat betekent dat je het zelf voor het kiezen hebt. Zo kan je zelf bepalen hoe het exterieur en het interieur er uit komen te zien, welke materialen er gebruikt worden en hoe energiezuinig de woning wordt. 

Stijlvol wonen in Almere en omgeving 

Bij Goldewijk bouwen we woningen in diverse bouwstijlen, ook in Almere en omgeving. Ben je op zoek naar een moderne stijl? Kies dan voor de Urban optie. Liever een landelijk huis? Dan is de stijl Sense, gebaseerd op Scandinavische huizen, iets voor jou. Per woonstijl zijn karakteristieke elementen gedefinieerd, voor zowel het interieur als het exterieur van de woning. 

Nieuwbouw in Almere door bouwbedrijf Goldewijk

Gevestigd in Almere

Het kantoor van Goldewijk vind je op een centrale locatie in Nederland, namelijk in Almere. Je bent van harte welkom op ons kantoor om bijvoorbeeld de mogelijkheden tot nieuwbouw in Almere met ons te bespreken. Ons werkgebied beperkt zich niet tot de randstad; met een kantoor in Doetinchem zijn we ook in het oosten van het land vertegenwoordigd. 

Neem contact op

Heb je een kavel in Almere en omstreken op het oog maar nog geen aannemer? Bij Goldewijk kunnen we alles uit handen nemen; van het ontwerp tot de vergunning tot de uiteindelijke realisatie. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag onze brochure aan of maak direct vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Neem contact op