Nieuwbouw in Almere Stel zelf je eigen huis samen

Neem contact op

Heb je een kavel in Almere en omstreken op het oog maar nog geen aannemer? Bij Goldewijk kunnen we alles uit handen nemen; van het ontwerp tot de vergunning tot de uiteindelijke realisatie. Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag onze brochure aan of maak direct vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Nieuwbouw in Almere

Op zoek naar een geschikte aannemer voor nieuwbouw in Almere en omstreken? Een bouwbedrijf met bewezen kwaliteit, dat ook nog eens gevestigd is in Almere? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk aan het juiste adres! 

Nieuwbouw in Almere 

Goldewijk staat bekend om de flexibele catalogusbouw, zeer geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw in Almere. Door gebruik te maken van de Huis Configurator stel je helemaal zelf een huis samen, geheel naar eigen smaak. Er is keuze uit 10 woonmodellen, 5 stijlen en 42 verschillende maten. Een prachtig nieuwbouwhuis in Almere bijvoorbeeld? Met onze configurator vindt iedereen zijn of haar droomhuis! 

Doorloop de configurator

 

Stijlvol wonen in Almere en omgeving 

Bij Goldewijk bouwen we woningen in diverse bouwstijlen, ook in Almere en omgeving. Ben je op zoek naar een moderne stijl? Kies dan voor de Urban optie. Liever een landelijk huis? Dan is de stijl Sense, gebaseerd op Scandinavische huizen, iets voor jou. Per woonstijl zijn karakteristieke elementen gedefinieerd, voor zowel het interieur als het exterieur van de woning. 

Bekijk onze diverse bouwstijlen

 

Gevestigd in Almere

Het kantoor van Goldewijk vind je op een centrale locatie in Nederland, namelijk in Almere. Je bent van harte welkom op ons kantoor om bijvoorbeeld de mogelijkheden tot nieuwbouw in Almere met ons te bespreken. Ons werkgebied beperkt zich niet tot de randstad; met een kantoor in Doetinchem zijn we ook in het oosten van het land vertegenwoordigd. 

Nieuwbouw in Almere door bouwbedrijf Goldewijk