KUBISTISCH HUIS Modern wonen pur sang

Modern design

Strakke lijnen, minimalistische details en verrassende zichtlijnen. Zomaar een paar punten die een kubistische villa tot een spannend huis maken.

Met de kenmerkende combinatie van grote raampartijen en gesloten geveldelen geven wij een modern huis een herkenbaar statement mee. 

Kubistisch huis

Architectuur met een twist

Dat modern wonen niet saai hoeft te zijn bewijzen we met onze kubistische architectuur. 

Uitgangspunt zijn een samenspel van volumes die we in elkaar schuiven gecombineerd met veel glasopeningen. Deze plaatsen we het liefst op de zonzijde van jouw huis. Of op plaatsen met een mooi uitzicht. Tegenovergesteld hieraan ontwerpen wij in overleg met jouw ook gesloten gevels. Handig voor ruimten die jij graag koel wilt houden of zijn gelegen op het Noorden.

Natuurlijk variëren wij daken en gevels in hoogten en breedten en bedenken wij symetrische of a-symetrische gevels passend bij jouw smaak.

Samen zoeken we kleuren en materialen uit die passen bij het ontwerp, de omgeving en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeuren.

Een kubistische villa bouwen wij in langwerpige stenen, stucwerk of in keimwerk. En combineren dit graag met natuursteen, zinkwerk of hout.

Neem contact op

Kubushuis

Vorige
Volgende

Strakke vormgeving

De strakke en minimalistische vormgeving trekken we regelmatig door in het interieur. Zo kunnen we de vloer van binnen naar buiten door laten lopen. 

 

Of werken we met slanke raamprofielen de normaal gesproken forse detailleringen verfijnd weg. Less is more is dan het credo.

Traditionele villabouw

Maatwerk design

Moderne kubistische huizen worden steeds vaker met nieuwe technieken gebouwd. Goldewijk ontwikkelde haar bouwmethode door. Wij behoren tot een selecte groep bouwers die modern wonen van TOP niveau realiseren met een traditioneel bouwsysteem. Gebouwd door onze eigen vakspecialisten. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.

 

 

 

 

Ontwerpgesprek

Ben jij geïnspireerd door onze kijk op modern kubistisch bouwen. Dan zijn wij de ideale bouwpartner en architect om jouw woonwensen mee te bespreken.

Wij dagen je uit en jij daagt ons uit. Op deze manier versterken we het ontwerp met jouw persoonlijke ideeën. Op die manier wordt een ontwerp vaak krachtiger in z'n eenvoud.

Ben jij klaar voor een vrijblijvend ontwerpgesprek? We zullen je inspireren.

Maak een afspraak

 

 

Architectuur

De Goldewijk villa architectuur bestaat uit een maatwerk aanpak. Hierbij bespreken wij jouw wensen en eisen, die wij vervolgens als uitgangspunt hanteren bij villaontwerp op maat.

Dit vereist tussen jou als opdrachtgever en ons als architect/bouwer een goede dialoog. En dit is precies wat wij zelf voorstaan in het vrijblijvende ontwerpgesprek.