Catalogusbouw De perfecte basis voor jouw droomhuis

Catalogusbouw

Catalogusbouw klinkt voor veel mensen als het uitzoeken van een huis uit een catalogus, zoals je een auto die je wilt kopen uitzoekt in een showroom. Deze manier van bouwen is echter vele malen veelzijdiger! Een cataloguswoning, ook wel modelwoning genoemd, is de perfecte basis voor jouw droomhuis. Het model stel je namelijk precies af op jouw wensen. Het uiteindelijke resultaat bepaal je helemaal zelf!

Maak een afspraak!

Heb je vragen over onze catalogusbouw of wil je graag een afspraak maken om jouw woonwensen te bespreken? Neem contact met ons op! We bespreken graag wat de mogelijkheden voor je zijn.

Neem contact met ons op

Ontwerp je huis naar jouw wensen

Een woning voor catalogusbouw fungeert dus als een basis. Hoe je jouw woning verder vormgeeft is geheel aan jou. Een ding is zeker: bij het samenstellen van jouw woning heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je kiest namelijk niet alleen een model uit: je stelt je woning daarna ook nog samen aan de hand van een woonstijl, afwerking en indeling. Ook heb je keuze uit een groot aantal verschillende gevels en daken. Tot slot heb je aanvullende opties. Zo kunnen wij jouw woning bijvoorbeeld uitbreiden met een garage en is het mogelijk om door ons sanitair te laten aanleggen. Als we alle opties bij elkaar optellen zijn er wel 2400 combinaties mogelijk!

Bekijk onze cataloguswoningen

 

Jouw huis gebouwd met passie

Goldewijk is bouwmeester pur sang. We hebben jarenlange ervaring met bouwen: we zijn al sinds 1855 actief in de bouwbranche en waren zelfs de eerste catalogusbouwer van Nederland! Wij staan dan ook niet voor niets bekend om onze catalogusbouw. Onze kennis, ervaring en passie gebruiken wij graag bij het bouwen van jouw nieuwe woning. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks stijlvol en met veel plezier kunt wonen!

Lees meer over ons

 

Alvast een beeld van jouw huis creëren

Om goed beeld te kunnen krijgen van onze cataloguswoningen en de bijbehorende opties, hebben wij de huisconfigurator voor catalogusbouw gemaakt. In deze handige tool kun je alle opties rustig bekijken en ontdekken welke het beste aansluiten op jouw wensen. En de prijs? Die geven we je direct, terwijl je de huisconfigurator invult. Wij vinden het belangrijk dat je van begin af aan weet waar je aan toe bent.

Bekijk de huisconfigurator