Catalogusbouw De perfecte basis voor jouw droomhuis

Catalogusbouw

Catalogusbouw klinkt voor veel mensen als het uitzoeken van een huis uit een catalogus, zoals je een auto die je wilt kopen uitzoekt in een showroom. Echter is catalogusbouw vele malen veelzijdiger!

Een cataloguswoning, ook wel modelwoning genoemd, is de perfecte basis voor jouw droomhuis. Het cataloguswoning stel je namelijk precies af op jouw wensen. Het uiteindelijke resultaat bepaal je helemaal zelf.

Maak een afspraak!

Heb je vragen over onze catalogusbouw of wil je graag een afspraak maken om jouw woonwensen te bespreken? Neem contact met ons op! We bespreken graag wat de mogelijkheden voor je zijn.

Neem contact met ons op

Catalogusbouw: je huis naar jouw wensen

Bij catalogusbouw fungeert de door jouw gekozen cataloguswoning als een basis. Hoe je jouw woning verder vormgeeft is geheel aan jou. Een ding is zeker: bij het samenstellen van jouw cataloguswoning heb je ontzettend veel mogelijkheden.

Je kiest namelijk niet alleen een model uit: je stelt je woning daarna ook nog samen aan de hand van een woonstijl, afwerking en indeling. Ook heb je keuze uit een groot aantal verschillende gevels en daken. Tot slot heb je aanvullende opties. Zo kunnen wij jouw cataloguswoning bijvoorbeeld uitbreiden met een garage en is het mogelijk om door ons sanitair te laten aanleggen. Als we alle opties bij elkaar optellen zijn er wel 2400 combinaties mogelijk!

Bekijk onze cataloguswoningen

 

Alvast een beeld van jouw huis creëren

Om goed beeld te kunnen krijgen van onze cataloguswoningen en de bijbehorende opties, hebben wij de huisconfigurator voor catalogusbouw gemaakt. In deze handige tool kun je alle opties rustig bekijken en ontdekken welke het beste aansluiten op jouw wensen. En de prijs? Die geven we je direct, terwijl je de huisconfigurator invult. Wij vinden het belangrijk dat je van begin af aan weet waar je aan toe bent.

 Start de huisconfigurator

 

Jouw huis gebouwd met passie

Goldewijk is bouwmeester pur sang. We hebben jarenlange ervaring met bouwen: we zijn al sinds 1855 actief in de bouwbranche en waren zelfs de eerste catalogusbouwer van Nederland. Wij staan dan ook niet voor niets bekend om onze catalogusbouw.

Onze kennis, ervaring en passie gebruiken wij graag bij het bouwen van jouw nieuwe woning. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks stijlvol en met veel plezier kunt wonen.

 

Cataloguswoningen van Goldewijk

Ben je op zoek naar een nieuwe woningen, geheel in eigen stijl? Dan ben je bij bouwbedrijf Goldewijk aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 verschillende type cataloguswoningen. De cataloguswoningen zijn helemaal naar eigen smaak en budget samen te stellen. Van steen tot dak, van gevel tot raampartij!

De cataloguswoning van jou keuze moet je zien als de basis. Vanuit daar is alles geheel zelf samen te stellen. Zo wordt een cataloguswoning toch helemaal jouw thuis. Het begint al bij de eerste keuze: voor welke bouwstijl kies je? Zie jij jezelf wonen in een landelijke woonboerderij? Of is een notariswoning meer jouw stijl? Uiteraard is de keuze van de cataloguswoning ook afhankelijk van de mogelijkheden op de bouwkavel. Uiteraard houden we daar bij Goldewijk rekening mee, en denken wij graag in het gehele proces met je mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag de brochure aan

Cataloguswoning prijzen

In de huidige woningmarkt liggen huizenprijzen erg hoog. Cataloguswoningen worden dan ook steeds vaker als een alternatief gezien. Een veelgestelde vraag is wat de prijs van een cataloguswoning is. Het mooie is dat dit afhangt van de wensen die je hebt. Zo kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. 

Verschillende opties

De opties van de cataloguswoning hebben invloed op de prijs. Wil jij een groter woonoppervlakte, dan zal dit vaak gepaard gaan met een hogere prijs. Je kunt er ook voor kiezen om zelf meerwerk te gaan uitvoeren, waardoor de prijs lager wordt. Hier een overzicht van enkele opties die invloed hebben op de prijs van de cataloguswoning:

  • Soort huis en type dak
  • Soort buitenmuren
  • Soort isolatie
  • Soort dakbedekking
  • Soort fundering
  • De aanwezigheid van een garage
  • De keuze van type binnendeuren


​Een cataloguswoning laten bouwen hoeft niet lastig te zijn. Bij bouwbedrijf Goldewijk staan we je bij van A tot Z. Van het ontwerp tot de oplevering: we helpen je bij elke stap in het proces. Liever een maatwerk huis? Ook daarvoor is Goldewijk in te schakelen. Onze architect zet jouw droomwensen om in een ontwerp dat helemaal bij jou past. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een groot netwerk van eigen timmerlieden, metselaars, uitvoerders en vaste partners. Laat je je cataloguswoning bouwen door Goldewijk, dan weet je zeker dat je in een huis komt te wonen waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben.

Neem contact op