Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Woonkarakter

De Goldewijk filosofie is stijlvol woonplezier

14 april 2018

De filosofie van Goldewijk

Onze aanpak is om zinprikkelend wonen voor mensen met karakter en een passie voor stijl te creëren. Wij dagen onszelf uit om elke dag de beste leefstijl gebonden woonruimte te ontwerpen. Voor persoonlijke smaakvolle huizen verkennen wij dagelijks de hele woonmarkt om de beste oplossingen, materialen en kleurtoepassingen te vinden en onderzoeken voortdurend hoe ze de functionaliteit van onze huizen verbeteren. Door aandacht te besteden aan elk detail willen we de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit creëren. Al onze huizen zijn gemaakt met passie. We zouden er zelf in willen wonen en het meest belangrijk, ze maken ons trots!

 

Het merk Goldewijk

Goldewijk werd opgericht in 1855; het jaar waarin onze eerste ideeën om onderscheidende huizen te creëren tot leven kwam. De invoering van nieuwe oplossingen voor onze geliefde huizen in een inspirerende manier van werken volgde. Gemaakt voor mensen die zich willen onderscheiden van de menigte. Goldewijk vervulde de noodzaak tot het leveren van individueel op de klant afgestemde huizen waarbij functionaliteit geïntegreerd is in elk detail. Werd zo de eerste toonaangevende bouwer van karaktervolle huizen in Nederland met een op de woonwensen van de klant afgestemde benadering.

 

Een Goldewijk huis

Ons doel is om de meest karaktervolle combinaties van materialen en woonontwerpen te maken en het bieden van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Gespecialiseerd in hoge kwaliteit oplossingen waarin elke Goldewijk huis een unieke woning op zich is en in de loop van de tijd nog persoonlijker zal worden door individuele invulling vanuit haar bewoners. Ontworpen door gerenommeerde architecten, met invloeden vanuit de laatste inzichten en trends en bewust gebouwd volgens het beproefde Nederlandse traditionele bouwsysteem. Goldewijk ontwerpt en realiseert geweldige huizen. Goldewijk, daar spreekt karakter uit!

Deel deze pagina