Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Stijlen combineren

Spelen met stijlen

30 september 2017

Het is voor ons een groot plezier om iedere dag te mogen werken aan stijlvolle woningen. Op zoek naar de beste oplossingen voor jou als klant en dit binnen de mogelijkheden van jouw budget. Met onze conceptwoningen die je vroeger een cataloguswoning zou hebben genoemd heb je al veel keuzevrijheid. Maar omdat niet iedere woning op onze website altijd precies hoeft te zijn wat jij zoekt, bieden wij je ook de mogelijkheid om met onze architectuur stijlen te variëren.

Misschien vind je de stijl Sense van ons mooi en kies je het liefst voor veel glas. Spreekt de bakstenen gevel in de stijl Pure je juist meer aan of heb je tegelijkertijd ook altijd al een houten gevel willen hebben. In dit laatste geval is de Rustic waarschijnlijk dan jouw keuze.

Maar wat als je alle drie de stijlen graag wilt hebben? Of als je samen een huis gaat bouwen en ieder een andere smaak hebt? Kun je dan alle stijlen combineren? Ons antwoord is “Ja en Nee”. Tuurlijk kunnen wij in technische zin alle stijlen combineren. En nee, niet iedere stijl past goed bij elkaar. Eigenlijk zeggen we dus “Ja, mits”. Het is belangrijk om stijlen zo te combineren dat het geheel stijlvol blijft. Onze adviseurs en ontwerpers helpen je dan ook goed op weg met het uitkiezen van de details, de kleuren en materialen.

Zo hebben wij bij een landelijk gelegen woning een meer gesloten voorzijde van de woning gecombineerd met de glazen gevels uit onze Sense serie. Het geheel is een verassend speelse woning met mooie diagonale lijnen in de plattegronden van het huis. En een unieke woning die helemaal aansluit op de wensen van de klant.

Lijkt het je ook leuk om samen de mogelijkheden van jouw nieuw te bouwen huis te bespreken. Laat je inspireren door alles op onze site en in een gesprek gaan we samen op zoek naar de best passende oplossing die jij wilt. We spreken elkaar snel.

Deel deze pagina