Het Goldewijk nieuws Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends
Zo Goldewijk blog Bij Goldewijk ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Prefab bouwen

Snel en betaalbaar bouwen

25 mei 2019

Vaak vragen mensen ons of we prefab bouwen. Ook worden we vaak gevraagd of we traditioneel bouwen. Goldewijk bouwt een combinatie van beide. Zo zijn alle vloerelementen van prefab beton. De kap is een prefab scharnietkap. En ook de elementen van de buitenmuren zijn gemaakt van grote elementen. Deze zijn echter niet zo groot als een hele wand. Dat kunnen we wel realiseren, maar kalkzandsteen geeft ons nog veel vrijheid in uitvoering.

Zo'n flexibel prefab bouwsysteem heeft voordelen. De bouwtijd is relatief kort en we bouwen een hele woning in ca. 20 weken. Het casco wordt door Goldewijk gerealiseerd in enkele weken bouwtijd. Met onze projectleiders neem je nog alle sparingen en leidingen door voor jouw ideale casco. Bij een 100% prefab huis is dat veel lastiger te realiseren en dien je je dus meer aan te passen aan de bouwer.

Wij vinden het bieden van vrijheid enorm belangrijk als je een huis bouwt. Wist je trouwens dat wij een prefab casco hebben in wel 10 modellen, 30 maten en 5 stijlen. Daarmee bieden wij je de grootste variatie van prefab woningen in de vrijstaande bouw op dit moment in Nederland. Ben je ook geïntereseerd?

Bel 085 750 1050

 

Deel deze pagina