PROJECTEN Kies de plek en woning van jouw dromen
Vorige
Volgende

Plaswijk 68 Vinkenveen

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd een eigen huis te (laten) bouwen. Wij bieden u deze unieke kans om uw eigen droomvilla te bouwen op een perceel van 484m2 aan het water op een heerlijke plek in Plaswijk. U kunt er met de auto via de Molenkade komen en er is voldoende ruimte om op eigen grond te parkeren. Eenmaal thuisgekomen vaart u zo naar de plassen om een heerlijke duik te nemen in het helderste water van Nederland. 

Beschikbare woonstijlen & modellen Woonstijlen
Rustic
Classic
Pure
Urban
Sense
Modellen
Robijn
Saffier
Topaas
Kristal

Buiten wonen bij de Vinkeveense plassen

Geniet van een permanent vakantiegevoel in uw eigen vrijstaande villa met aanlegsteiger voor de boot. Je vaart zo de Vinkeveense Plassen op met vele strandjes en eilandjes. Dit alles op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Schiphol. 
In Abcoude en Vinkeveen kunt u terecht voor diverse voorzieningen zoals scholen, sport (o.a. een 27 holes golfbaan in Abcoude) winkels, restaurantjes en terrasjes. Kortom, heerlijk wonen op een unieke, landelijke en rustige plek onder de rook van Amsterdam! 

Bijgaand een vrijblijvend aanbod van aannemer Goldewijk waarbij een aanbod wordt gedaan voor de bouw van een vrijstaande villa. De aanneemsom is inbegrepen in de genoemde koopsom van euro 825.000,-.  

Bijzonderheden:  
* Het betreft een kavel waar nu nog een eenvoudige woning op staat. 
* Permanente bewoning toegestaan. 
* Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig uit 2015. 
* De oplevering is in overleg. 

Kadaster: Gemeente Vinkveen, sectie A, nummer 3816 en groot 484m2 

(deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan ontleend worden).