VOORDELEN Het gemak van Goldewijk

Een heldere belofte

Goed wonen en een fijn leven zijn belangrijk voor iedereen. Dat maakt stijlvol woonplezier al decennia lang het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Met de Goldewijk formule  - alles in 1 hand - maken wij het kopen en het bouwen van jouw huis tot een feest. Dat zie je terug in onze 10 voordelen. Want op Goldewijk kun je bouwen. 

 

10 voordelen van Goldewijk

1. Grote wooncollectie
16 vrijstaand en 8 tweekappers
2. 5 woonstijlen
Rustic, Urban, Classic, Pure, Sense
3. Wonen op maat
30 maten, meerdere plattegrond indelingen
4. Traditioneel bouwen
Kwaliteit voor een levenslang woongenot
5. Bouwbedrijf & Architecten
Eigen bouwbedrijf en architecten
6. De beste A-merken
Keuze uit kwalitatief hoogwaardige materialen
7. Architectuur
Architectuur voor een betaalbare prijs
8. Transparant
Duidelijke prijzen, offertes en contracten
9. Showroom partner
3000m2 keukens, badkamers en sanitair
10. Stijlvol woonplezier
Alles in 1 hand formule

Vorige
Volgende

One Stop Shop

Het bouwen van je huis doe je vaak een keer in je leven. Er komt veel bij kijken.  Wij helpen je van a t/m z dit in goede banen te leiden. Met de Goldewijk totaaloplossing van het woningontwerp, het regelen van de vergunning en de bouw is alles in een keer goed geregeld. Dat geeft jou veel rust en ruim de tijd om over alle details na te denken. 

 

Samen met onze partners bieden we je de mogelijkheid de styling van je huis, de inrichting van je keuken en badkamer helemaal in een keer te regelen voor oplevering. Dat maakt het voor jou een stuk overzichtelijker en leuker.  En kies je liever alleen voor het bouwen van een casco huis. Dan kan dat natuurlijk ook. 

 

 

 

Landelijk werkend bouwbedrijf

Goldewijk werkt landelijk. En dat heeft zo zijn voordelen. We kennen de regio’s en onze partners goed. Door het werken in vaste teams zijn wij ingespeeld op elkaar en houden we de kosten laag. Zo heb jij altijd een stijlvol woonhuis voor een betaalbare prijs. En dat op iedere locatie in Nederland. 

Persoonlijk contact

Betrokkenheid en direct contact is belangrijk. Door je woonwensen goed te begrijpen, vertalen wij dit in een perfect ontwerp voor jou. Neem contact op! En wij helpen je jouw woondroom te realiseren.