ALLROUND BOUWBEDRIJF Meer dan wonen

Bouwpartner

Als allround bouwbedrijf zijn wij graag de partner voor je volledige huisvestingsvraag. Van idee, ontwikkeling, realisatie, onderhoud tot aan een verbouw. Wij staan voor je klaar. Op ons kun je ten alle tijden rekenen.

 

Nieuwbouw

In heel Nederland zijn wij bekend om onze conceptwoningen. Inmiddels hebben we er vele duizenden gebouwd.

Met regelmaat bouwen wij ook andere wonen, werken, leren, zorgen, recreëren projecten. Dit doen wij altijd op de conceptueel bouwen manier. Een slim concept van oplossingen, dat jou veel geld en tijd bespaart.

Nieuwbouw is onze grote kracht. Dat zie je terug in een uitgekiende aanpak, een grote serie woonmodellen en variateit aan architectuur.

 

 

 

 

 

Passie voor bouwen

Vorige
Volgende

Onderhoud en verbouw

Wanneer je trots bent op jouw bouwwerk wil je natuurlijk ook dat deze mooi blijft. Daarom bieden wij je verschillende soorten onderhoudscontracten aan, waarmee jouw gebouw er altijd perfect bijstaat. 

 

En uiteraard leveren wij ook de service van verbouw, waarmee je ook je gebouw in de loop van de tijd naar wens kunt aanpassen. Heb jij een onderhouds - of verbouwvraag neem dan ook gerust contact met ons op.

Conceptueel bouwen

Slim sneller beter

Met onze conceptueel bouwen aanpak krijg je meer waar voor je geld. Onze oplossing is ook nog eens sneller en brengt een stuk minder risico en drukte met zich mee. Daarvoor hebben wij ruimte voor toepassing van echte innovatie: kortom een betere bouw die precies bij jou past en bij jouw wensen aansluit. Lees verder

 

 

 

 

 

Renovatie

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van renovatie, door slimme renovatieconcepten te gebruiken maken wij jouw woning weer helemaal up to date. 

 

 

 

 

 

Hulp bij jou bouwplan?

Heb jij een nieuw bouwplan? Of wil je je bestaande woning verbeteren? En zoek je een bouwpartner, die je van het begin tot het einde ondersteunt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de beste oplossing. Voor al jouw vragen kun je bij ons terecht.